Skip to main content

Over ons

Al 25 jaar ondersteunt Qualogy haar relaties bij het ontwikkelen en beheren van software

Durven investeren in vernieuwing

We zijn in samenspraak met de gemeenten continu bezig met de doorontwikkeling van ParQ, om zo de klantbeleving te optimaliseren en aangesloten te blijven bij veranderende wet- en regelgeving.

Demo aanvragen
QUALOGY team

Aangenaam, wij zijn Qualogy

Al 25 jaar ondersteunt Qualogy haar relaties bij het ontwikkelen en beheren van software. Waar we dit in het verleden vooral op basis van Oracle expertise, in detacheringsvorm en aan on-premise oplossingen deden, zien we tegenwoordig een verschuiving naar Cloud, JAVA en low-code technologie (Mendix en Outsystems) en neemt Qualogy steeds vaker zelf de projectverantwoordelijkheid.

Met ruim 160 vaste collega’s en 100 interim collega’s bedienen wij de Nederlandse markt. Vanuit Suriname, via onze dochteronderneming Qualogy Caribbean, worden nog eens 80 collega’s ingezet bij opdrachtgevers uit zowel het Caribisch gebied als Nederland.

We vinden het belangrijk om vanuit onze diepgaande kennis producten te ontwikkelen en projecten op te starten waarmee we op onze manier waarde toevoegen aan het IT-landschap. Oplossingen waarin we zelf de regie nemen en de technologie bepalen die we toepassen. Gebaseerd op bestaande technologie van onder andere Java, maar hieraan voegen we nieuwe technologie zoals data science, machine learning of baanbrekende toepassingen in de cloud toe. Een van die producten die we in eigen beheer ontwikkeld hebben, is ParQ.

Het ontstaan van ParQ

Het team dat verantwoordelijk is voor ParQ is een op elkaar ingespeeld SCRUM team, bestaande uit professionals die niet bang zijn om out of the box te denken. We zijn in samenspraak met de gemeentes continu bezig met de doorontwikkeling van ParQ om zo de klantbeleving te optimaliseren en aangesloten te blijven bij veranderende wet- en regelgeving. Alles is erop gericht om onze klanten te laten weten en voelen dat ze op ons kunnen rekenen!

Zo dragen we concreet bij aan innovatie in de informatietechnologie en laten we onze kennis en kwaliteiten op het gebied van softwaretoepassing in brede zin zien. Onze consultants bieden we op deze manier de mogelijkheid om het beste uit zichzelf naar boven te halen te halen en hun kennis verder te ontwikkelen. Kennis die zij vervolgens weer inzetten in opdrachten voor onze klanten. Zo is het cirkeltje rond. Durven investeren in vernieuwing: ook dat is Qualogy.

Meer over Qualogy
Toen naar Nu Parq

Opsomming over ons

25 jaar + ervaring

Platte organisatie met korte lijnen

Flexibel en wendbaar

160+ professionals

24/7 service desk

Eric Kranenburg

Customer Advocate
+31 (0)6 53300181
info@parq.nl

Kees Vianen

Product Owner
+31 (0)6 15960554
info@parq.nl

Kies voor ParQ

We staan klaar om samen aan de slag te gaan en het parkeerbeheer van de gemeente naar een hoger niveau te tillen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen.

Neem contact op